Ankara Düğün Fotoğrafçısı Selman DİNÇ


Ankara Düğün Fotoğrafçısı Selman DİNÇ


Merhabalar ben Ankara Düğün Fotoğrafçısı Selman DİNÇ

Düğün Fotoğrafçısı Ankara

Düğünler en özel ve tekrarı olmayan törenlerden bir tanesidir. Ankara’da düğün fotoğrafı için tercih edilecek mekanlar haricinde, şehir dışında da çekimler yapmaktayım.
Düğün Hikayesi

Başrolü olduğunuz bu hayat yolculuğunda en özel anınızı yaşarken bırakın hikayenizi biz yazalım. Düğün sabahından başlayarak düğün sonuna kadar olan süre, arka plana müzikler eklenerek ve videolara geçiş efektleri verilerek hazırlanmaktadır.

Save The Date

Tarihi hatırlatma amacı ile çekilen kliplerdir. Örneğin save the date 2 Şubat 2020 gibi. Bu aslında sevenlerinize göndereceğiniz bir mesaj niteliği taşımaktadır.

Moda ve Katalog Çekimleri

E-ticaret siteleri, yerel butikler ve mağazalar, sosyal medya ve instagram butikleri için özellikle katalog aşamasında en önemli unsur kesinlikle fotoğraftır.

Gastro (Yemek) Fotoğrafçılığı

Firmaların ve markaların kendilerini en iyi ifade etme teknikleri olan reklam aşamalarında görselliğin önemi büyüktür.

Doğum Fotoğrafçılığı

Doğum öncesinde ve anında hastane ve hekimlerle iletişime geçilmesi ve gerekli izinlerin alınması, doğumhane olarak adlandırılan ortamın sağlık koşullarına uygun olunması, annenin gerilmesine imkan vermeden çekimlerin tamamlanması, mesleğimin en önemli konularının arasında geliyor.

Bebek Fotoğrafçılığı

Bebeğiniz doğdukdan sonraki süreçte ilk 10 gün içerisinde yenidoğan çekimleri yapılmaktadır. Arkasından Yenidoğan ve Yaş Çekimleri gelmektedir.

Havadan Çekim

Özellikle Düğün Fotoğrafçılığında, Düğün Klibi çekimlerinde, kurumsal ve mimari çekimlerde kullanılan DRON’lar (IHA0 ve IHA1) ile ihtiyaçlarınıza yönelik çekim hizmetleri vermekteyim.

Detaylı Bilgileri Web Sitemden inceleyebilirsiniz.
https://www.selmandinc.com.tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Genel Bilgiler ve Tüyolar

Rebirth item upgrade yöntemi knight online

Tecavüz +18