Rebirth item upgrade yöntemi knight online

Rebirth nedir?
Rebirth, silah ın aslında 0 dan tekrar upgrade eder gibi kolaylık sağlar ama aslında çok ta kolay değildir, özellikle +7 deki rebirthler..

Halk arasında nası bilinir?
Rebirth, aslında halk arasında silahı +7 de +8 gibi posion damage lı yanar halde göstermek olarak bilinir ama +7 de basılan rebirth son derece yanlıstır..

Doğru Kullanım ve sebepleri :
- Rebirth olayı +10 item edinmek isteyenler içindir..
- +7 de item e rebirth basan adam ya sadece goruntu amacıyla basmıstır yada enai dir..
- +7 rebitli bi md +7 rebitsiz den cok daha ucuzdur, rebirth görüntü güzelleştirir fakat kesinnikle +7 civarlarında kar sağlayan bişey değildir, ÖRNEĞİN: +8 shard denemesi yapcak arkadaslar pazarda +1 rebirth shardları 700m den bulabilirken +7 rebirthsiz shardlar merchant a bile konmaz 1.5-2 milyardan satılır..

İstatistiksel bilgiler :
Öncelikle yine halk arasında cok yanlış bir düşünce vardır; "Rebirth basınca item +1 gibi olur, +1 den +2 ye gecirmek normalde olduğu gibidir." YANLIŞ!!
Rebirth +1 görünür fakat upgrade oranları çok farklıdır. Rebirth de sadece tek scroll olduğu için başka bir şekilde upgrade oranı yükseltilemez. Upgrade şansı herzaman %20 dir : +1>+2 = +20>+21 - İşte rebirth in cazib tarafı :

+7 rebirth i düşünelim önce :
+8 olması için +5 rebirth yapmamız gerekir ki bu da 4 kere rebirth upgrade i yapmamız demektir. Şans %20 dir ve matematiksel olarak bakıldığında 5 tane de bir geçer. Bu aslında oldukça düşük bir orandır. Yani her +1 için 5 tane o silahtan olması lazım =
5 x +1 rebirth = +2 rebirth
5 x +2 rebirth = +3 rebirth
5 x +3 rebirth = +4 rebirth
5 x +4 rebirth = +5 rebirth
Gördüğünüz gibi rebirthli bir silahı +1>+5 e geçirmek için çok fazla o silahtan gerekir. Bu grafik gerçeği göstermez çünkü "kırmızı yanarken basma"-"öncesinde item yakıp basma" vs.vs. gibi birsürü upgrade taktiği vardır ve istatistiklere göre hepsi işe yarar. O yüzden bu grafiğin çok daha altında bir miktarla bile upgrade i gerçekleştirebilirsiniz. Fakat ne kadar altında olsa bile bu sizin için karlı olmicaktır. Grafiğin 10/1 ini alsak bile 1 inventory den fazla item gerektiği gözükür. Halbuki 20 kadar +7 itemden trinasız bile çok rahatlıkla +8 çıkarılabilir.

Şimdi rebirth in asıl kullanılması gereken nokta :
+9>+10
+9 = +11 rebirth
+10 = +21 rebirth
10 tane upgrade lazım..

Kademe kademe, yavaş yavaş önünden item yaka yaka 3-5 tane +9 dan +10 çıkartabilirsiniz ama 3 inventory +8 yaksanız bile bi itemi +9 dan +10 a geçirebilceğinizi sanmıyorum ki ÖNEMLİ NOKTA:: Yeni gelen patch ile bildiğiniz gibi bir loginde yapılabilcek upgrade sayısı sınırlandı. Yani bundan sonra çok item yakarsanız upgrade i geçirmek için hakkınız bile kalmayabilir Bundan şunu çıkartabiliriz, bu sınırlama rebirth kullanımının önemini göstermek için konmuştur çünkü;

Aslında +5 rebirth bir itemi +6 rebirth e geçirirken +8 den +9 a geçirme işleminin 6/1 ini yapmış oluyosunuz çünkü önünüzde +11 e 5 basamak daha kalıyo..

Henüz rebirth upgrade konusunda çözülmemiş birçok yön var, şuana kadar düpe bile olsa kimsenin rebirth ile +9 dan +10 a item geçirmeye çalışmadığına eminim İstatistikler değil tecrübe konuşur, eğer bigün bi manyak bu olayı denemeye kalkarsa herkes bilgilenir

Son Notlar :
- Eğer kendi başınıza +7 ye high class bir item basarsanız rebirth basmamak sizin için daha iyi olur, pazar değeri 2 kata kadar artar..
- +7 den +8 e item geçirirken rebirth yöntemini kullanmamanız önerilir, emin olun rebirthsiz hallerini daha kolay geçirebilirsiniz (Rebirthlisini geçiren arkadaşlar bilsin ki çok şanslılar )
- +7 item alırken posion istiyosanız posion rebirthli olmasına dikkat edin, kırmızı renk gözünüzü boyuyabilir, eğer reduce rebirthli bir +7 alırsanız dönüşü olmaz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Genel Bilgiler ve Tüyolar

Tecavüz +18