Bebegin cinsiyetini belirleme

Determined by the baby's gender in the Chinese Calendar Method

Chinese Calendar and the resulting child's sex and estimated gender predetermination (Chinese calendar to determine sex with) the request is almost as old as human history. For this purpose, many different theories have been put forward, the baby's sex be determined precisely and the many ways that allegedly was taken to a ball of information. This estimate is used for sex determination and sex all over the world the most common methods is the old Chinese calendar. Source unknown exactly 700 years to the Chinese calendar, the period is drawn by the Chinese astrology is thought one of the scholars. China by using the calendar baby's sex far east people are asır to identify as male or female Beijing Institute of Science is still stored in the original çalışmışlardır.Tablonun.

According to the existing table in the Chinese calendar to determine baby's sex and mother's age and month of the pregnancy is definitely enough to know. In this way, the baby's gender can be determined very likely. Must be considered here is two-years calculated from the points table for months and years should be calculated according to the Chinese Lunar (about 2 years more than your actual age). Old Chinese is being used for sex determination and sex estimated "CHINA SCHEDULE" is successful in 99% of the claim.

All estimation methods, such as gender in the Chinese calendar, unfortunately, no value is not scientific. Determine the sex of the parent of the child born of sperm carrying the X or Y chromosome and the chromosome with which the sperm will fertilize the egg is completely dependent on coincidence. Sex determination in fact a kind of post-tour can be likened to throwing. But regardless of her attempts to guess the gender of your baby and the estimated "Chinese calendar" kullanatak to do is very entertaining. Therefore you this table, China can use the calendar to entertain ni. Who knows, maybe you work for China and the Chinese calendar with the calendar, baby girl or baby boy with Chinese calendar can predict. :-)

China Calendar: China Calendar at your age and your baby's sex pregnant is associated with the months. Chinese calendar to determine gender and your age "to the Chinese calendar months" to remember to calculate. (has been mentioned above.) Come on, let's see .. Do you or did you KIZLAR MALE?

Çevirisi:

Bebeğin Cinsiyetini Çin Takvimi İle Belirleme Yöntemi

Çin Takvimi ile cinsiyet tahmini ve doğacak çocuğun cinsiyetini önceden belirleme ( çin takvimi ile cinsiyet belirleme) isteği neredeyse insanlık tarihi kadar eskidir. Bu amaçla pek çok değişik teori ileri sürülmüş, bebeğin cinsiyetini kesin tespit ettiği iddia edilen pek çok yöntem ve bilgi yumağı ortaya atılmıştır. Bu cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmini için kullanılan yöntemlerden tüm dünyada en çok bilineni eski Çin Takvimi dir. Kaynağı kesin olarak bilinmeyen bu çin takvimi 700 yıl öne dönemin çinli astroloji bilginlerinden biri tarafından çizildiği sanılmaktadır. Çin takvimi kullanarak uzak doğu halkları asırlardır bebeğin cinsiyetini erkek veya kız olarak belirlemeye çalışmışlardır.Tablonun orijinali halen Pekin Bilim Enstitüsünde saklanmaktadır.

Çin takviminde var olan tabloya göre bebeğin cinsiyetini saptamak için annenin hamile kaldığı yaşı ve ayı mutlaka bilmek yeterlidir. Bu şekilde bebeğin cinsiyeti çok büyük olasılıkla saptanabilir. Faka burada yaş hesaplanırken dikkat edilmesi gereken husus tablodaki aylar ve yaş Çin Ay Takvimi ne göre hesaplanmalıdır (gerçek yaşınızdan yaklaşık 2 yıl daha fazla). Eski Çinliler cinsiyet belirleme ve cinsiyet tahmini için kullanılan “ÇİN TAKVİMİ” nin %99 oranında başarılı olduğunu iddia etmektedirler.

Tüm cinsiyet tahmin yöntemleri gibi Çin Takvimi nin de maalesef bilimsel hiçbir değeri yoktur. Doğacak çocuğun cinsiyetini belirleyen babadan gelen spermin taşıdığı X ya da Y kromozomudur ve hangi kromozomu taşıyan spermin yumurtayı dölleyeceği tamamen tesadüfe bağlıdır. Cinsiyetin belirlenmesi aslında bir çeşit yazı-tura atmaya benzetilebilir. Fakat her ne olursa olsun doğacak bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak ve bu tahmini “çin takvimi” kullanatak yapmak son derece eğlencelidir. Bu nedenle siz de bu tabloyu , çin takvimi ni eğlenmek amacıyla kullanabilirsiniz. Kimbilir belki sizin için de Çin Takvimi işe yarar ve çin takvimi ile kız bebek veya çin takvimi ile erkek bebek tahmininde bulunabilirsiniz. :-)

Çin Takvimi: Çin Takvimi 'nde bebeğin cinsiyeti sizin yaşınız ve gebe kaldığınız ay ilişkilidir. Çin takvimi ile cinsiyet belirlemek için yaşınızı “çin ay takvimine” göre hesaplamayı unutmayı. (yukarıda belirtilmiştir.) Hadi bakalım.. KIZ mı olsun yoksa ERKEK mi??

ÇİN TAKVİMİ:

YAŞ

Ock

Şub

Mar

Nis

May

Haz

Tem

Ağu

Eyl

Ekm

Kas

Arl

18

K

E

K

E

E

E

E

E

E

E

E

E

19

E

K

E

K

K

E

E

K

E

E

K

K

20

K

E

K

E

E

E

E

E

E

K

E

E

21

E

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

22

K

E

E

K

E

K

K

E

K

K

K

K

23

E

E

E

K

E

E

K

K

K

E

E

K

24

E

K

K

E

E

K

E

K

E

E

K

E

25

K

E

K

E

K

E

K

E

K

E

E

E

26

E

E

E

E

E

K

E

K

K

E

K

K

27

K

K

E

E

K

E

K

K

E

K

E

E

28

E

E

E

K

K

E

K

E

K

K

E

K

29

K

E

K

K

E

K

K

E

K

E

K

K

30

E

E

K

E

K

E

E

E

E

E

E

E

31

E

E

E

E

K

K

E

K

E

K

K

K

32

E

K

K

E

K

E

E

K

E

E

K

E

33

K

E

E

K

K

E

K

E

K

E

E

K

34

E

E

K

K

E

K

E

E

K

E

K

L

35

E

K

E

K

E

K

E

K

E

E

K

K

36

E

K

E

E

E

K

E

E

K

K

K

K

37

K

K

E

K

K

K

E

K

K

E

E

E

38

E

E

K

K

E

K

K

E

K

K

E

K

39

K

K

E

K

K

K

E

K

E

E

K

E

40

E

E

E

K

E

K

E

K

E

K

K

E

41

K

K

E

K

E

E

K

K

E

K

E

K

42

E

K

K

E

E

E

E

E

K

E

K

E

43

K

E

K

K

E

E

E

K

K

K

E

E

44

E

K

K

K

E

K

E

E

K

E

K

E

45

K

E

K

E

K

K

E

K

E

K

E

K

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Genel Bilgiler ve Tüyolar

Rebirth item upgrade yöntemi knight online

Tecavüz +18