Gelinlik Turu, Gelinlik Turleri, Gelinlik Turu Secimi

Gelinlik Türü, Gelinlik Türleri, Gelinlik Türü Seçimi

Yanıt vermesi güç sorulardan biriyle karşı karşıyasınız… Ayrıca şahane tasarımlar da kafa karıştırmak için yeter de artar bile… Uzun, yorucu ve bolca stres yüklü bu yolculuğu gerçek bir keyfe dönüştürmek istiyorsanız işte size doğru adres!

2004 yılından bu yana gece kıyafetleri, abiye ve gelin modelleriyle hizmet veren Geleceğin Gelini, 2008 yaz koleksiyonunu “Şimdinin Gelinliği” adı ile Nişantaşı’ndaki Showroom’unda sergiliyor. Koleksiyonun tasarımcısı Ece Ermeç, koleksiyonu anlatırken sadeliğin her zaman şıklıkla bir arada olduğunu belirterek şunları ekliyor: “Her gelin için çok özel ve zor olan bir seçimi, keyif haline dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bunun için de sezon gelinliklerimizi üç ana temada hazırladık.”

Klasik

Her üç temanın ortak özelliği dantel ve işlemelerin gelinliklere ayrı bir şıklık katması. Tafta ve işlemelerin ağırlıkla kullanıldığı klasik temada el işi detaylara bolca rastlamak mümkün. Ancak bu tam anlamıyla geleneksel bir tarzı getirmesin aklınıza. Zira klasik temada kullanılan işlemeler, çizgiye ciddi bir fark katıyor.

Nostaljik

Uçuşan şifonların inci ve Swarovski kristalleri ile harmanlandığı, ipek saten ve dantellerin bolca kullanıldığı nostaljik tasarımlar, sizi istediğiniz yıllara geri götürmeye aday…

Romantizm

Özel dokulu şifonların kullanıldığı romantizm adlı tasarımlar ise bu temanın işlendiği gelinlikleri vazgeçilmez kılıyor.

Geleceğin Gelini
Vali Konağı Cad. Şakayık Sok. No:62/3 Nişantaşı
0212 231 16 87

Kaynak: Perfect Wedding

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Genel Bilgiler ve Tüyolar

Rebirth item upgrade yöntemi knight online

Tecavüz +18