Minibüsün içine soba kurdu


Ağrı'da bir köy minibüsünün şoförü, bölgedeki dondurucu soğuk nedeniyle aracın kaloferi yetersiz kaldığından müşterilerinin soğuktan üşümemesi için aracına soba kurdu.

Ağrı ve ilçelerinde son günlerde yaşanan şiddetli soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuk ortaya ilginç bir de 'yurdum manzarası' çıkarttı

Ağrı'ya bağlı Goncalık köyünde yolcu taşımacılığı yapan köy minibüsüne, havaların soğuk olmasından dolayı soba kuruldu. Ağrı ile Goncalık köyü arasında yolcu taşıyan minibüsün şoförü Sıddık Dursun, aracının eski olması sebebiyle kalorifer sisteminin yolcuları yeterince ısıtmadığını söyledi

Sıddık Dursun müşterilerinin de bu uygulamadan oldukça memnun olduğunu söyledi.

Geliştirilen bu sistem sayesinde rahat bir yolculuk yaptıklarını ifade eden Cengiz Yakut adlı yolcu "Köy minibüsümüzde bu soba olmazsa kimse köyden şehre inemez. Araç içerisinde kadın ve çocuklarımızı getiriyoruz. Bu soğuklara dayanmalarının imkanı yok" dedi.

Araç sürücüsü Sıddık Dursun, kurdukları sobada doğal yakacak olan tezek ile tahta kullandıklarını, güvenlik açısından hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını belirtti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Genel Bilgiler ve Tüyolar

Rebirth item upgrade yöntemi knight online

Tecavüz +18